ŞOK! Sinan Akçıl, mekan çıkışı aracının içinden ‘Sevgilim ol’ diye bağırdı

Sinan Akçıl’ın Rumen şarkıcı sevgilisi Otilia ile aşkı kısa sürdü! Önceki gece esmer bir güzelle eğlenen Akçıl, aracının içinden ‘Sevgilim ol’ diye bağırdı.

AKÇIL’IN ÇAPKINLIK TURU

Sinan Akçıl, eğlence turunda yine ters köşe yaptı. Geçtiğimiz hafta Rumen şarkıcı Otilia ile sürpriz bir aşka yelken açan Akçıl, kız arkadaşının yurtdışında olmasını fırsat bilerek gecelerde başka bir güzelle eğlendi. Barcode adlı mekânda genç bir kızla tanışan Akçıl, kendisini müziğin ritmine kaptırdı. Samimi bir şekilde eğlenen ikiliden Akçıl, kafasındaki şapkasını kız arkadaşına verdi.

TRAFİKTE ROMANTİZM!

Çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenen şarkıcı, koşar adım içeri girdi. Akçıl, sorulara cevap vermeden aracıyla uzaklaştı. Şarkıcının ardından esmer güzel çıkış yaptı. Levent yolunda kız arkadaşıyla yan yana araçlar içinde giden Akçıl, bir ara trafik ışığında camı açarak ‘Benim sevgilim ol’ diyerek bağırdı. Maslak’taki evine giren Akçıl’ın peşinden ise esmer güzel giriş yaptı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.