ŞOK! Sıla: 45 dakika dayak yedim

Şarkıcı Sıla, 29 Ekim akşamı fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği sevgilisi Ahmet Kural’dan şikayetçi olup 3 ay koruma kararı aldırdı.

Sıla, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Mahkeme Kural’ın 3 ay süreyle Sıla’ya karşı yaklaşmamasına karar verdi. Şikayet dilekçesinde olayın 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde 00.04 sularında gerçekleştiği ifade edildi. Sıla’nın aşırı alkollü olduğu iddia edilen Kural tarafından yerlerde sürüklendiği, kafasının duvarlara vurulduğu, kül tablasıyla saldırıya uğradığı öne sürüldü. Dilekçede uğradığı saldırı sonrası can havliyle kaçmak isteyen Sıla’nın tekrar yeniden yerlerde sürüklendiği ve vücudunun değişik bölgelerine kafasına ve kulağına hunharca ve vahşice 45 dakika boyunca saldırıda bulunulduğu belirtildi.

blank

ŞOFÖRÜ KURTARDI

Boğuşma esnasında üstünün parçalandığını, zar zor kapıyı açıp kaçtığı belirtilen Sıla’nın şoförü tarafından kurtarıldığı iddia edildi. Olay sonrası evine gittiğini ve evdeki hizmetlinin kendisini görmesiyle şoka uğradığını belirtilen Sıla, karakola gidip darp raporu aldığı bildirildi. Kural’ın “kasten yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından dava açılarak cezalandırılması istendi. Ayrıca Kural’ın “seni öldürürüm, seni öldürürüm” şeklinde tehditvari sözleri de dilekçede yer aldı.

HAYATIMDAN SİLİNMEYECEK

Adliye çıkışında konuşan Sıla “Bir hukuki sürecin içindeyiz. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi. Sanal âlemden ayrıca açıklama yapan Sıla, “Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiçbir ilgisi yok” diye konuştu.

İddiaları kabul etmiyorum

İddiaları kabul etmeyen Ahmet Kural, “28 Ekim’de Sıla ve ailemle yemek yedik. Ardından evimize gittik. Aramızda karşılıklı bir itişme yaşandı bu esnada kolunu tuttum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Hukuki yollara başvuracağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.