ŞOK! Şeyma Subaşı’nın reklam tarifesi “1 milyon” lira!

Şeyma Subaşı için yine bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ortağı olduğu Healthyish Cafe dışında başka geliri olmayan Subaşı’nın, 3,1 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünde 24 saatliğine paylaştığı bir reklam için yüksek bir meblağ istediği iddiası ortaya atıldı.

blank

İddialara göre Subaşı, Instagram’ın hikaye kısmından paylaşmak için 120 bin TL istiyor. Magazin kulislerinde konuşulan bir bilgiye göre Subaşı’nın yalnızca birkaç saniye gözükeceği bir reklam filminde yer alması için istediği ücret dudak uçuklatan cinsten.

Şeyma Subaşı ile görüşen ünlü bir marka Subaşı’nın talebini duyunca şaşırdı. İddialara göre, Subaşı, yalnızca birkaç saniye görüneceği bir reklam filminden neredeyse 1 milyon liraya yakın ücret istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.