ŞOK! Şeyma Subaşı’dan takipçisine küfürlü tepki!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından kızıyla ilgili yaptığı paylaşıma Acun Ilıcalı’dan aldığı nafakayla ilgili yorum yapan takipçisine küfür ederek cevap verdi.

Kızı Melisa’yı özleyen Subaşı, peş peşe anne-kız pozlarını paylaşarak “Son 5 gün. Lütfen annene geri dön ikizim, küçük kız kardeşim, bebeğim, kızım, her şeyim” notunu yazdı. Bir sosyal medya kullanıcısı da “Geliyorum derken paralardan bahsediyor” deyince Subaşı sinirden deliye döndü.

YouTube video

Takipçisinin yorumuna cevap veren Şeyma Subaşı, “Tam kuş beyinli ya. Sen ve senin gibi yorum yapan, konuşan ve düşünenler hepiniz salak, kuş beyinlisiniz. İyi ki sizin gibilerle hiç karşılaşmıyorum. Aynı yerlerde bulunmuyorum. Hazımsız, mutsuz, doyumsuz, klavye kahramanları sizi kuş beyinliler. Cidden hala devam mı pis pis yorumlara. Bir si….. gidin profilimden ya” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.