ŞOK! Serenay Sarıkaya hamile mi?

Alice Müzikalindeki oyunculuğuyla dikkat çeken güzel oyuncu Serenay Sarıkaya öyle bir iddiayla gündeme geldi ki ortalık karıştı.

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya’nın ünlü bir spor yöneticisiyle aşk yaşadığını ilk kez Söylemezsem olmaz’dan duymuştunuz.

Serenay Sarıkaya evli yasak aşkıyla ilişkisini gözlerden uzak yaşarken ortaya çıkan şok iddia ağızları açık bıraktı. İddialara göre güzel oyuncu evli iş adamı sevgilisinden hamile kaldı.

Evli sevgilisi ilk başta inanmasa da test sonucunu görünce panikledi ve güzel oyuncunun doktoruna bebeği alması için para bir çanta dolusu para teklif etti. Yakın arkadaşlarına dert yakınan Serenay Sarıkaya’nın zor günler geçirdiği ve bebeğini aldırmak istemediği iddia edildi.

Öte yandan son olarak 27 Haziranda paylaşım yapan Serenay Sarıkaya kafaları karıştırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.