ŞOK! Selfie yüzünden bir aile yok oldu

Pakistan’da bir anne, selfie çekerken nehre düşen kızının peşinden atladı. Baba da ikisinin arkasından…

Akıllı telefonlarla kendi resmini çekmek anlamına gelen “selfie” can almaya devam ediyor. Selfie çekerken kaza geçirip hayatını kaybedenlere Pakistan’ın Kunhar kentinde yaşayan 11 yaşındaki Safiye Atıf da katıldı. Ancak küçük kızın selfie kazası sadece kendi canına değil, tüm ailesinin hayatına mal oldu.

Safiye Atif, bir nehir kenarında selfie çekerken dengesini kaybetti. Suya düşen kızı fark eden anne, kızını kurtarmak için peşinden suya atladı. Şiddetli akıntıya karşı koyamadıklarını gören baba da peşlerinden nehre girdi. Kısa süre sonra olay yerine çağrılan sağlık ekipleri anne, baba ve 11 yaşındaki kızın cansız bedenine ulaştı. Ailenin bu trajik anlara şahit olan dokuz ve altı yaşlarındaki küçük fertleri ise çocuk esirgeme yurduna yerleştirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.