ŞOK! Şarkıcı Berkay’ın Eşi: Arda Turan bana sarkıntılık etti

Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, “Arda Turan koluma dokunarak kulağıma eğildi, ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın.’ dedi. Sonra Arda, eşime yumruk attı.” dedi.

Milli oyuncu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, aynı mekanda sabaha kadar eğlendi. İkili mekanın önünde kavgaya tutuştu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Turan, Berkay’ın burnunu kırdı.

blank

BERKAY’IN EŞİ AÇIKLADI: BANA SARKINTILIK ETTİ

Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayı Habertürk gazetesine anlattı. Şahin, “Arda Turan bana sarkıntılık etti.” ifadelerini kullanırken şunları söyledi:

“EŞİM ‘KONUŞACAĞIZ’ DEDİ, ARDA YUMRUK ATTI”

“Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı.

“BERKAY’I DİREKT HASTANEYE GÖTÜRDÜLER”

Berkay’ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direkt hastaneye götürdüler. Saat 16.00’da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda’nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi?”

ŞOK! Arda Turan, şarkıcı Berkay’ın kavgada burnunu kırdı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.