ŞOK! Saçını boyadı tanınmaz hale geldi

Fransa’da yaşayan 19 yaşındaki Estele isimli genç kadın saçını boyadı, sonrasında ise tanınmaz hale geldi.

Kendisinde bir değişiklik yapmak isteyen Estele isimli Fransız kadın hayatının en acı tecrübelerinden birini yaşadı. Değişiklik olarak kadınların sık sık başvurduğu ‘saç boyama’ ritüelini seçen genç kadın, marketten bilindik bir markanın ürününü satın aldı.

Eve gelip saçını boyamaya başlayan kadın, bazı noktalarda hata yaptı. İngilizce öğrencisi kadın öncesinde alerji testi yaptı ancak 48 saat beklemesi gerekirken sadece 30 dakika bekledi.

blank

Ardından duş alan 19 yaşındaki kadının yüzü ve kafası günden güne şişmeye başladı. Bir kaç gün sonra uzaylıyı andıran bir görüntüye evrilen genç kadının yüz şekli bozuldu ve tanınmaz hale geldi.

Yaşananların ardından doktora gidip tedaviye başlayan genç kadının sağlık durumu kullanılan ilaçların ardından normale döndü.

Ancak genç kadın yine de yüzünün tam olarak iyileşmediğini söylüyor. Yaptığının büyük bir hata olduğunu kabul eden Estele, “Alerji testini doğru uygulamadım, 48 saat beklemeliydim ancak hata yaptım” dedi.

Uzmanlar kozmetik ürünleri kullanmadan önce mutlaka alerji testi yapılması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.