ŞOK! “Sabıkası var!” Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç Aşık arasında sular durulmuyor!

Beyaz Magazin Pınar Ergüner moderatörlüğünde Canan Danyıldız ve Sinem Yıldız’ın yorumlarıyla gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

Mahkeme kararıyla çocuklarını alan Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç Aşık arasında sular durulmuyor. Çocuklarını dövdüğü iddia edilen Yağmur Aşık hakkında Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

YouTube video

İşte Emre Aşık’ın avukatının o açıklamaları:

‘’Yağmur Hanım kendisine bir televizyon kanalı seçmiş şov yapıyor.Tv100 kanalının kameraları arabanın bagajında girdi siteye büyük oğlu Erol annesine ‘babama gidip gelicem’ dedi çünkü pedagog bu durumu Erol’a açıkladı. Erol annesine öyle deyince Yağmur Aşık kendisini yere attı.

YAĞMUR AŞIK EMRE AŞIK’I DOLANDIRDI MI?

Yağmur Aşık bankadan Emre Aşık’ın imzasını kullanarak 3.5 milyon tl para çekti.Emre Bey’in nafaka ödememek gibi bir durumuda yok zaten Yağmur Aşık kendisi nafakam kesildi diye söyledi.

ANNEANNESİ EROL AŞIK’A KÜFÜR ETMESİNİ SÖYLEDİ!

Yağmur Hanım kapıya makyaj yapıp çıkıyorsa onun anneliğinden şüphe ederim.Basın mensuplarına yalvardım çekmeyin diye.Eol çatıya kaçtı.Yağmur Hanım polislere şiddet uyguladı.

Erol’a arabada aç mısın diye sordum.Aç olduğunu söyledi ne yemek istersin diye sorunca makarna yemek istemiyorum her gün evde makarna yiyorum beyaz pilav ve köfte istiyorum diye yanıt verdi. Ve ayrıca Emre Aşık’ın avukatı Yağmur Aşık’ın sabıkası olduğunu söyledi.

OKUL MÜDÜRÜ ASİYE KOCADEMİR KORKUYORUM DEDİ

Okul müdürü Asiye Kocademir Yağmur Aşık’ın kendisini tehdit ettiğini ve bu yüzden korktuğunu söyledi.

“Ben bunu defalarca yaşadım” Emre Aşık eşinin o görüntüleri için ilk kez konuştu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.