ŞOK! Reina katliamından mutlu olup şarkı yazdı

Frederic Fromet’in yazdığı ve Reina katliamıyla ilgili içinde “Türkler ağlamalı zırlamalı güzel bir yılbaşı geçirdi.” sözlerinin bulunduğu şarkıya dünyadan büyük tepki geldi.

Fransız şarkıcı Frederic Fromet, yılbaşı gecesi İstanbul’da Reina’ya yapılan terör saldırısı sonrası hazırladığı şarkının sözleri büyük tepki çekti. Fromet kara mizah yapmak istediği şarkısında “İstanbul’da Reina’da bomba patladı hepsi öldü. Onlar için güzel bir yılbaşı oldu.” sözlerine yer verdi. Şarkının sözlerinde Nice’teki ve Berlin’deki terör saldırıları da yer aldı.

“TÜRKLER AĞLAMALI ZIRLAMALI GÜZEL BİR YILBAŞI GEÇİRDİ”

Skandal şarkının sözleri şöyle:

Bombalama eylemi İstanbul’da çok güzel geçiyor. Hele Reina’da. Eğer bizden bir kurban varsa problem. Ama yoksa ölenler bizim için problem değil. Türkler ağlamalı zırlamalı güzel bir yılbaşı geçirdi. Sıcak diskotekte oynarken bomba patladı ve hepsi öldü. Güzel bir yılbaşı. Suriye’desiniz ama kendi derdinizle uğraşın!

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Şarkıcının ‘Macarena’ olarak bilinen hareketli şarkının üzerine yazdığı sözlerle böyle hassas bir konuda mizah yapması tepki topladı. Beşiktaş’taki gece kulübünde yılbaşı gecesi terör saldırısı düzenlenmiş ve 39 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya dünyaca ünlü sanatçılar tepki göstermiş ve Türkiye’nin yanında oldukları mesajını paylaşmıştı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.