ŞOK! PSG’nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe’de koronavirüs şüphesi!

Fransız L’Equipe gazetesinin haberine göre PSG-Dortmund maçı öncesinde gerçekleştirilen idmana grip olduğu için katılamayan Kylian Mbappe’ye koronavirüs testi yapıldı.

PSG’nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe’ye koronavirüs testi yapıldı. PSG ile 3 gündür idmana çıkamayan Mbappe’nin boğazında yanma, burun akıntısı ve ateş şikayeti olduğu belirtildi.

Hürriyet’in haberine göre Mbappe’nin test sonucunun ise yarın belli olacağı açıklandı.

Tüm dünyayı şok eden bu gelişmenin ardından Fransa’nın Telefoot televizyonunun muhabiri Julien Maynard’den yüreklere su serpen açıklama geldi.

İlk test negatif, kesin sonuç yarın belli olacak
Maynard, Mbappe’nin ilk test sonucunun negatif olduğunu ve koronavirüs olmadığını Twitter’dan paylaştı.

Fransız yıldızın kesin sonucu ise yarın belli olacak. Kylian Mbappe’nin Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında yer alması ise çok zor gözüküyor.

Koronavirüs nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak PSG – Dortmund maçının seyircisiz oynanacağı açıklanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.