ŞOK! Orhan Gencebay ölüm korkusundan dairesini satıyor

Birkaç ay önce Samsunlu bir grup tarafından dairesinin önünde tehdit edilen usta sanatçı Orhan Gencebay’ın yalı dairesini ölüm korkusundan satmak istediği iddia edildi.

Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay’ın Rumelihisarı’ndaki yalısını satışa çıkarmasıyla ilgli çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü sanatçının yakın çevresine dayandırılan iddiaya göre, yaklaşık beş ay önce Samsun Bafra’dan gelen kişiler, Orhan Gencebay’ın oturduğu apartmana gitti. Ünlü sanatçıyı görmek isteyen grup, bilinmeyen bir nedenle usta sanatçıya küfürler yağdırdı. Apartmanın önünde Orhan Gencebay’ı ölümle tehdit eden grup, kendilerini içeriye almayan apartman görevlisini dövdü. Şüpheli şahıslar, darp edilen kapıcının ihbarıyla gözaltına alındı. Birçok apartman sakininin de şahit olduğu bu olay sonrası Orhan Gencebay, şüpheli şahıslardan şikayetçi olmak istemedi.

ADRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR

Olayın büyümesini istemediği öğrenilen usta sanatçı, komşularının ise tepkisiyle karşılaştı. Ünlü şarkıcının, bu tatsızlık nedeniyle yıllardır oturduğu daireyi 4.5 milyon liraya satıp adresini değiştirmek istediği iddia edildi. Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile yıllardır içerisini de büyük özenle dekore ettirdikleri yalı dairesinde oturuyor.Takvim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.