ŞOK! Okan Bayülgen’li Dada Show’da çıplak eylem

Cumartesi gece yarısından sonra ekranlara gelen Dada programı canlı yayında ilginç bir eyleme sahne oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Okan Bayülgen tarafından sunulan Dada isimli programda genç bir kız eylem girişiminde bulundu.

Program konuklarının arasında bulunan genç şarkıcı Gamze, sahne performansında neler yapacağını anlatırken birden konuklar arasında bulunan genç bir kız sahneye atladı ve kazağını çıkartarak iç çamaşırı ile kaldı.

OKAN BAYÜLGEN’DEN KAPAK GİBİ CEVAP

Durumu fark eden program sunucusu Okan Bayülgen, hemen kollarını açıp genç kızın önüne geçerek, eylemcinin kameralar ve stüdyoda bulunan seyirciler tarafından görünmesini engelledi. Eylem sırasında kameralar hemen diğer konuklara yöneldi. Okan Bayülgen bu sırada genç kıza, stüdyodaki seyircilere ve ekran başında programı izlemekte olan seyircilere büyük bir ders verdi.

Sakin bir tavır sergileyerek duruma hakim olan tecrübeli şovmen, genç kızın kazağını giymesini istedi ve reji ekibine ısrarla ‘Sakın yayını kesmeyin’ diye talimat verdi. Bayülgen; eylemi yapan genç kızı kendi koltuğuna oturttu ve önünde diz çökerek; ” Kendi düşüncem; programımda ve Beyazıt Öztürk’ün programında herkes fikrini söyleyebilmeli, bu her ne kadar yasalara aykırı da olsa. Tüm farklı görüşlere saygım var, herkes fikrini anlatabilmeli. Ancak ülkemizin yaşamış olduğu zor dönemde, bu tür eylemlerin yeri tartışma programları olmalı. Benim ödevim gecenin bu saatinde bu eğlenceli programı yapmak. Eylemi neden yaptığını bilmiyorum fakat fikrine saygı duyuyorum ” diye konuştu. Program yaşanan eylem girişiminin ve Bayülgen’in konuşmasının ardından reklam arasına girdi.

Reklam sonrası Okan Bayülgen, “Eylemi yapan kız gitti o bana ben ona sarıldım. Türkiye’ye barış mesajları yollamış olduk” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.