ŞOK! Öğrencisi çıplak pozlarını sosyal medyada paylaştı

Güney Karolina’da yaşayan bir öğretmen, şifrelerin neden önemli olduğunu zor yoldan öğrendi.

Çıplak fotoğraflarını eline geçiren öğrencisi, bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaktan çekinmediği için öğretmenlikten istifa etmek zorunda kaldı.

Şehir Kariyer ve Teknik Merkezi’nde, makine mühendisliği ve bilgisayar programlama dersleri veren Leigh Ann Arthur, kocasına hazırladığı bir sürprizin parçası olarak bazı özel fotoğraflar çektirmişti.

ir gün sınıftan çıktığında, öğrencilerinden biri masasının üzerinde bıraktığı cep telefonunu aldı. İlginç bir şekilde, teknoloji öğretmeni telefonunu ve içindekileri korumak için şifre kullanmıyordu. Öğrenci uygulamaları açtı, fotoğraf galerisine girdi ve karıştırmaya başladı.

Çıplak fotoğraflara rastladığında ise hiç düşünmeden sosyal medyada paylaştı.

Okul yönetimi zaman kaybetmeden durumu araştırmaya başladı ve inceleme hala sürüyor. Henüz hiçbir dava açılmadı ama protokol gereği, Arthur istifa etmek mecburiyetinde bırakıldı. Okula göre, bahsi gecen fotoğrafların öğrencisinin eline geçmesinden Arthur sorumlu.

Öğretmen işini geri isteyip istemediğine emin olmasa da öğrencileri onu desteklemek ve işe geri alınmasını sağlamak için bir kampanya başlattı ve imza topluyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.