ŞOK! Nokia 8 yanlışlıkla internete düştü

Nokia 8 resmi Çin internet sitesi üzerinden yanlışlıkla kullanıcılara servis edildi.

Nokia 8 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün yaşanan gelişmelerle birlikte yeni amiral gemisi yanlışla Nokia’nın resmi internet sitesi üzerinden gün yüzüne çıkartıldı.

31 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak olan Nokia 8 ile ilgili her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan gelişmelerle Nokia 8’in yanlışlıkla mı gösterildiğini bilemiyoruz. Fakat kısa sürede olsa Nokia’nın resmi sitesinde gözler önüne serilmiş oldu.

Nokia’nın üst sınıf kullanıcılarına servis edeceği yeni amiral gemisi oldukça iddialı geliyor. Yanlışla paylaşılan görselle baktığımızda ise amiral gemisinin tasarımının, Nokia 6’nın tasarımının benzerliği ile oldukça dikkatleri üzerine çekiyor

Tasarımım konusunda birazda olsa rakiplerinin gerisinde kalacak olan Nokia, amiral gemisinin teknik özellikleriyle oldukça adından söz ettirecek.

Çift Zeiss kamera lensiyle karşımıza çıkacak olan yeni Nokia, Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak. shiftdelete’in haberine göre 4 ve 6 GB bellek seçenekleriyle satışa sunulacak olan telefon 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak.

600 dolarlık fiyat etiketiyle gelecek olan üst sınıf telefon, 5.3 inçlik Quad HD bir ekranıyla kaliteli bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Henüz cihaz hakkında net bir bilgiye sahip değiliz. Telefonun tanıtımına yaklaşık bir hafta gibi bir süre kalmışken, ortaya çıkan söylentilerinde doğruluk payının yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

Haberin başında da bahsettiğimiz gibi, yanlışla ortaya çıkartılan Nokia 8’in görüntüsünü aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.