ŞOK! Murat Başoğlu: Burada olmak istemeyen s… olup gitsin!

Yeğeniyle ensest ilişki yaşadığı ortaya çıkan sunucu Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından kendisine gelen bir yoruma küfürlü karşılık verdi.

1.5 yıl önce Bodrum’daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu özel görüntüleri çıkan ve zor günler geçiren Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından kendisine olumsuz yorum yapan takipçilerine sert çıktı.

YORUMLARA SİNİRLENDİ

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, Instagram hesabından, paylaştığı videoya “Ne güzel yanıyor odunlar” notunu düştü. Bir takipçisinin “Cehennemde sen de böyle yanacaksın” yorumu üzerine Başoğlu çileden çıktı.

TAKİPÇİSİNE KÜFÜR ETTİ

Takipçisinin yorumuna sinirlenen Murat Başoğlu, “Arkadaşlar hayatımda hiç bir sosyal medyada adam satın almadım yazanlara bakılırsa adam değiller, o yüzden para etmezler burada olmak istemeyen s… olup gitsin” cevabını verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.