ŞOK! Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson: Babam öldürüldü

Gelmiş geçmiş en büyük pop yıldızlarından Michael Jackson’ın 18 yaşındaki kızı Paris Jackson şok açıklamalarda bulundu. Genç yaşta tecavüze uğradığını ve defalarca intihara kalkıştığını açıklayan Jackson, babası Michael Jackson’ın da öldürüldüğünü iddia etti.

blank

Rolling Stone dergisine konuşan Paris Jackson babasının öldürüldüğünü iddia etti. “Babam bana bir gün öldürülebileceğini söylüyordu” açıklamasında bulunan Jackson, “İnsanlara komplo teorisi gibi görünebilir ama bir çok insan durumun farkında” dedi.

Jackson, 2009 yılında reçeteli ilaçların öldürücü bir kombinasyonundan kaynaklanan kalp durması nedeniyle öldüğünde sadece 11 yaşındaydı. Pop yıldızının kişisel doktoru, Dr. Conrad Murray ölün sonrası istemsiz adam öldürme suçundan yargılanmış ve dört yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ölüm hakkında Murray’i suçlayan Jackson, daha kötü bir plan olduğuna da inandığını ve adalet istediğini açıkladı.

Paris ayrıca gençken tecavüze uğradığını, uyuşturucu kullandığını ve birçok kez de intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı.

14 yaşında kendisinden yaşlı, tanımadığı birinin saldırısına uğradığını açıklayan Jackson, olay sonrası depresyon yaşadığını ve uyuşturucu kullandığını anlattı. Bir dönem babasıyla aynı depresyon ilaçlarını kullandığını açıklayan genç isim, artık bir bağımlılığı kalmadığını da belirtti.

Michael Jackson’ın asli varislerinden olan Paris, modellik yapıyor ve yakın zamanda oyunculuk yapmak istediğini belirtiyor. Mirasa rağmen kendi parasını kazanmak istediğini açıklayan Jackson vücudunda 9 tanesi babasıyla alakalı olmak üzere 50 dövmeye sahip.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.