ŞOK!!! Michael Jackson ölmedi mi?

9 yıl önce hayatını kaybettiği iddia edilen ünlü şarkıcı Michael Jackson’ın ölüm haberi hala şaibeli olarak görülüyor. Tüm dünyada Jackson’ın ölmediğine dair teoriler üretilmeye devam ediyor.

Efsane şarkıcı Michael Jackson 2009 yılında, Kaliforniya’da yoğun ilaç kullanımı sonucunda kalbinin durması nedeniyle hayata gözlerini yumduğunda 51 yaşındaydı. Jackson Five grubuyla ilk çıkış yaptığından bu yana hayatı değişmişti. En büyük değişimi ise yüzünde olmuştu. Michael Jackson’ın ölümü daima muamma olarak kaldı. Peki Jackson gerçekten ölmedi mi?

ASLI GÜDER’İN KEHANETLERİNDEN BİRİYDİ!

Spiritüel danışman Aslı Güder’in SuperHaber’e açıkladığı 2018 kehanetlerinden biri “2018’de öldü diye bilinen çok ünlü bir ismin, ölmeyip bir yerde saklandığını öğreneceğiz. Dünya medyası günlerce bu olayı konuşacak.”tı

İşte Michael Jackson’ın yaşadığına dair ortaya atılan iddialar…

Türkiye’yi ve dünyayı yeni yılda neler bekliyor? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa’ya konuştu.. Türkiye’yi ve dünyayı yeni yılda neler bekliyor? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa’ya konuştu..

KIZI PARIS JACKSON’IN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson’ın fotoğrafları teoriye inananlar tarafından didik didik edilmiş ve sonuç herkesi şaşırtmıştı. Çünkü bu fotoğrafta Michael Jackson olduğunu iddia ediyorlardı.

Fotoğrafı biraz aydınlattıklarında Michael Jackson’ın arka koltukta oturduğu görülüyor ancak bu bir montaj olabilir.

blank

SON FOTOĞRAF SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bu fotoğraf ise komplo teorisyenlerinin iddialarını daha çok coşturdu. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran fotoğrafın gerçek olup olmadığı ise bilinmiyor. Tek bilinen şey fotoğraftaki kişinin ayan beyan bir şekilde Michael Jackson’a çok benzediği…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.