ŞOK! ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizi setinde iş bırakma eylemi

Kenan İmirzalıoğlu’nın bölüm başı 350 bin lira aldığı ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizinin setinde çalışanlar haftalardır para alamayınca iş bırakma eylemi yaptı.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun uzun bir süre sonra setlere dönmesini sağlayan ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ adlı dizi 20 Mart Salı günü ekranlara gelecek. Fakat sette yaşanan gerginlikler bir türlü bitmiyor.

BAĞIRIP ÇAĞIRIYOR

Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran İmirzalıoğlu’nun sürekli çevresine bağırıp, set çalışanlarına zorluk çıkardığı iddia edilmişti. Sette yönetmen dahil herkese sert çıkışlar yapan İmirzalıoğlu’nun bölüm başı fiyatını artırdığı ve 350 bin lira aldığı iddia edilmişti.

AÇLIK ÇEKİYORLAR

Son gelişme de set çalışanlarından yana oldu. Yakışıklı oyuncunun kaprislerine göğüs geren set çalışanları biner, 2’şer bin liralık haftalıklarını da alamayınca isyan etti. İşi bırakan ekip araya giren yetkililerin ödemeyi yapmasıyla tekrar çekimlere başladı. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.