ŞOK! Madonna’nın külodu internet üzerinden açık artırmayla satıbilecek

Madonna’nın asistanı, sanatçının Tupac ile yaşadığı aşkın mektuplarını, hatta iç çamaşırını bile satışa çıkarmıştı.

59 yaşındaki sanatçının uzun süre kişisel asistanlığını yapmış olan Darlene Lutz, New York’ta bir mahkeminin aldığı kararla Madonnana’nın gizlice ilişki yaşadığı 90’lı yılların rap müziği efsanesi Tupac ile aşkını açığa çıkaran ayrılık mektubunu, bir fırça üzerinde kalmış saç tellerini ve hatta bir külodunu internet üzerinden açık artırmayla satabilecek.

Mahkeme, Lutz ile Madonna’nın yolları 2003’te ayrıldığı için Amerikalı pop yıldızının ‘Kişisel eşya üzerinde hak iddasının zamanaşımına uğradığına’ hükmetti.

blank

Lutz’un elindeki eşyayı temmuz ayında tekrar satışa çıkaracağı ileri sürülüyor.

Koleksiyonun en değerli parçası, Tupac’ın 1996’da Las Vegas’ta cinayete kurban gitmesinden kısa süre önce Madonna’ya yazdığı ayrılık mektubu.

Tupac, hapishanede kaleme aldığı sayfalar dolusu mektupta, “Beyaz bir kadınla birlikte olmak benim kariyerimi etkiliyor” diyerek ayrılmak istediğini belirtiyor.

Lutz, mektubun en az 100 bin dolara alıcı bulacağına inanıyor. Lutz’un elinde bir de Madonna’dan Tupac’a gönderilmiş not bulunuyor. Notta Madonna “Whitney Houston ve Sharon Stone’un bayağı ve vasat olduğunu” ileriye sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.