ŞOK! Kendisiyle evlenen kadın, kendisini bir başkasıyla aldattığını söyledi

Sophie Tanner, kendisini bir başkasıyla aldattığını söyledi.

2015 yılında kendisiyle evlenen Tanner, kendisini çok eşliliğe inanan fakat kendisiyle olan birlikteliği boyunca geçici bir süreliğine tek eşliliğe geri dönen Ruari Barret ile aldattığını söyledi. Beş yıl süren ilişkilerinin ardından Barret’ın da kendisine sologamiye (kişinin kendisiyle evlenmesi) adadığı bildirildi.

Özel bir televizyon programına konuşan Tanner, “Sologami kişinin kendisini sevmesiyle ilgilidir. Kişinin kendisine önem vermesi diğer romantik ilişkiler kadar önemlidir. Bu durum, bütün romantik ilişkileri reddedip bir rahibe olacağınız anlamına gelmiyor. Bu sadece, kötü ilişkileri reddetmek. Kendinizle evlenmeniz, hayatınız boyunca kendi mutluluğunuzdan sorumlu olmak demek ve bu yüzden boşanmak gibi bir seçenek yok” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.