ŞOK! Justin Bieber, hayranını yumrukladı

Justin Bieber, skandallarına bir yenisini ekledi, yumrukladığı hayranını kanlar içinde bıraktı.

Skandallarıyla gündeme gelen Justin Bieber, konser için gittiği Barcelona’da yeni bir olayla gündeme geldi. 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, Palau Sant Jordi adlı konser alanına gittiği sırada bir hayranını yumrukladı.

Ortaya çıkan görüntülerde, Bieber’ın otomobilin içindeyken açık camdan uzanarak bir erkek hayranına yumruk attığı görülüyor. Heyecanlı bir hayranın kendisine dokunmak istemesi üzerine Bieber’ın şiddetle karşılık vermesinden sonra, hayranının kanlar içinde kaldığı görüldü.

Dudağı patlayan genç hayranı ile etrafını saran arkadaşlarının şaşkınlık içinde olmaları dikkat çekti. Genç hayran, olayın şaşkınlığı içinde kanayan dudağına müdahale etmeye çalıştı.

YouTube video

Bu, Bieber’ın ilk yumruklama olayı değil. Bieber daha önce de kendisinden imza isteyen bir hayranını tekme tokat dövmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.