ŞOK! Justin Bieber, Arjantin bayrağını arabanın camından attı

New York’ta bir otelden çıkarken görüntülenen Justin Bieber, bir hayranının verdiği Arjantin bayrağını otomobilinin penceresinden attı.

Justin Bieber, New York’ta kaldığı otelden çıkarkan hayranları tarafından arabasının etrafı sarıldı.

Bayrağı imzalayıp arabanın camından attı

NTV’nin haberine göre; Arjantinli hayranlarının ısrarları üzerine arabasının penceresini açan Kanadalı yıldıza, bir hayranı imzalaması için Arantin bayrağı uzattı. Ancak ünlü şarkıcı, bayrağı imzaladıktan sonra çöpe atar gibi arabadan hayranına geri verdi.

15 yaşındaki Arjantinli hayranını çok üzen ve bu görüntüsü sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Bieber’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Justin Bieber, 2013 yılındaki Arjantin turnesi sırasında Arjantin bayrağının sahnede paspas gibi göstermişti. Bu nedenle dünyaca ünlü şarkıcı hakkında çok sayıda dava açılmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.