ŞOK! İrem Derici: Canımdan oluyordum!

İrem Derici, dünyaca ünlü şarkıcı Demi Lovato’nun ‘Bıktım’ diyerek filtresiz ve kilolu görüntülerini yayımlamasına destek verdi.

İki sene önce yaptığı diyetler nedeniyle yoğuna bakıma kaldırılan İrem Derici, o günlerini hatırlatarak “Bıktığım şey kadınlara yapılan bu baskı. Ben bu baskılar yüzünden canımdan oluyordum” dedi.

blank
Demi Lovato

Ünlü şarkıcı Demi Lovato bu çok konuşulan paylaşımının altına “Bu benim en büyük korkum. Düzenlenmemiş bikinili bir fotoğrafım. Ben sadece kelimenin tam anlamıyla vücudumdan utanmaktan, onu düzenlemekten bıktım. Evet, diğer bikini resimleri düzenlendim ve bunu yapmaktan nefret ediyorum. Hayatımdaki bu yeni bölümün, başkasının standartlarını karşılamaya çalışmak yerine, kime gerçek olduğumla ilgili olmasını istiyorum. İşte burada, utanmam, korkmam ve çok fazla mücadele etmiş ve umarım bir gün doğduğumda beni şaşırtmaya devam edecek bir vücuda sahip olmaktan gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.