ŞOK! İngiltere’de bir kadın öğretmen oğlunun önünde öğrencisiyle ilişkiye girdi!

İngiltere’de bir kadın öğretmen, çıplak fotoğraflarını yolladığı 13 yaşındaki öğrencisi ile oğlunun önünde ilişkiye girdi.

İngiltere’nin Arkansas eyaletinde 34 yaşında bir kadın öğretmen 13 yaşındaki erkek öğrencisi ile oğlunun gözleri önünde cinsel ilişkiye girdi.

Öğretmenin ilişkiye girdiği öğrenci polise verdiği ifadede, öğretmenle altı kez kendi yatak odasında bir kez de motelde ilişkiye girdiklerini, motelde ilişkiye girdikleri sırada öğretmenin oğlunun da aynı odada olduğunu söyledi.

blank

ÖĞRETMENE 3 YIL HAPİS CEZASI

Öğrencinin telefonunu inceleyen polisler, öğretmen ve öğrenicinin bir birlerine gönderdiği çıplak fotoğrafları gördü.

Öğrencinin annesi, oğlunun telefonunda mesajları görünce aralarındaki ilişki öğrenildi.

Mahkeme, öğretmeni üç yıl hapis cezası verdikten sonra şartlı tahliye etti. Ayrıca öğretmenin siciline ‘cinsel tacizci’ maddesinin işlenmesine karar verdi. Öğretmen çalıştığı okuldan kovuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.