ŞOK İDDİA! Berdan Mardini eski eşi Fatoş Karademir’i vurdurdu!

Çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Aracına 5 mermi isabet eden Karademir bacağından yaralanırken, avukatı saldırının arkasında eski eşi Mardini’nin olmasından şüphelendiklerini söyledi.

Türk halk müziği şarkıcısı Berdan Mardini’nin 3 ay önce boşandığı eşi silahlı saldırıya uğradı. Olay, Büyükçekmece Alkent 2000 sitesi yakınlarında meydana geldi. Fatoş Karademir aracıyla seyir halindeyken motosikletli bir kişi yaklaştı. Silahlı olan şüpheli peş peşe ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırganın silahından çıkan 5 mermi otomobile isabet ederken kurşunlardan biri de Fatoş Karademir’in bacağına isabet etti. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı.

Yaralanan Karademir, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İstanbul Emniyeti şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

blank

“ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORDUK”

Fatoş Karademir’in avukatının UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamada, eski eşi Berdan Mardini’nin vurdurduğundan şüphelendiklerini söyledi.

Karademir’in avukatının açıklaması şöyle:

“Fatoş Hanım, Berdan Mardini ile mart ayında boşandı ve velayet babaya verildi. Bugün de Fatoş Hanımın görüş günüydü çocuğunu almaya giderken vuruldu. Aslında mahkeme kararında yatılı kalmasına izin var ama Berdan Mardini izin vermiyordu. Sabah 10 gibi alıp akşam 6 gibi bırakıyordu.

Bugüne kadar hep ölüm tehditleri alıyorduk. ‘Ülkeyi terk edeceksin, Fransa’ya geri döneceksin’ diye. Bu olayların başımıza geleceğini tahmin ettiğimiz için koruma kararı da aldırmıştık zaten.

Bugün tam Hadımköy’ün orada Migros var ve ışıkların önünde motosikletli 2 kişi geldi ve onlardan 1 tanesi 5 el ayaklara doğru ateş etti. Fatoş Hanım ev hanımı olduğu için hiçbir ticaret yapmıyor ve hayatında husumetli olacağı hiçbir kişi yok. Biz Berdan Mardini’den şüpheleniyoruz.”

MART AYINDA BOŞANMIŞLARDI

2010 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ve Fatoş Karademir çifti geçen mart ayında boşanmıştı. Mardini’nin avukatının yaptığı açıklamada, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır” denilmişti. Çiftin 2 çocuğu bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.