ŞOK! İbrahim Kutluay ve Demet Şener birbirlerine girdi

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında İbrahim Kutluay ve Demet Şener birbirlerine girdiler, yer yerinden oynadı.

Boşanma sürecinde ve sonrasında daima sessiz kalan İbrahim Kutluay canlı yayınına bağlanarak Demet Şener’in iddialarını yalanladı. İbrahim Kutluay “Beni kimse çocuklarımla sınamasın” diyerek ateş püskürdü. İbrahim Kutluay’ın ardından yayına bağlanan Demet Şener eski eşine ağzına geleni söyledi. “Evimin salonda atletini değiştirdi” diyen Demet Şener mahkeme kararlarının esas olduğunu söylerken koruma kararını ihlal ettiğini hatırlatarak eski eşinin söyledikleri kabul etmedi. Ancak Demet Şener’in konuşmaları sırasında Ece Erken’e sürekli mesaj atan İbrahim Kutluay çocuklarının sigortalarını ödemediğini iddia eden Demet Şener’in sözlerine karşılık belgeler gönderdi. Tekrar canlı yayına bağlanan İbrahim Kutluay çocukları üstüne yemin ederken çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.