ŞOK! Hazal Kaya ve Ali Atay’ın evi yandı!

Ali Atay ve eşi Hazal Kaya’nın Zekeriyaköy’de bulunan evlerinde geçtiğimiz gün yangın çıktı. Evde yalnız olan Hazal Kaya panik yaşarken, yangının kısa sürede söndürüldüğü öğrenildi. İddiaya göre yangından sonra Hazal Kaya annesinin evine gitti ve orada kalmaya başladı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evlerinde yangın çıktı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının haberine göre, Ali Atay çekimdeyken evde kalan Hazal Kaya, yangın çıkınca büyük bir panik yaşadı. Yangının ardından hasar alan ev tadilata girerken Hazal Kaya’nın annesinin evinde kalmaya başladığı öğrenildi. Hastaneye giderek bebeğini ve kendisini muayene ettiren Hazal Kaya, doktorlardan iyi haberi alınca rahat bir nefes aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.