ŞOK! Hande Doğandemir, Mert Fırat’a barda bardak fırlattı

Çiçeği burnunda çift Hande Doğandemir ile Mert Fırat, önceki gece barda kavga etti.

Hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdığı çiçeği burnunda aşıklar Hande Doğandemir’le Mert Fırat’ın ilişkisine nazar değdi… Önceki akşam Cihangir’deki bir mekanda yakın dostlarıyla eğlenen oyuncu çiftin eğlencesi Uçankuş’un iddiasına göre kavgayla sonlandı.

Dedikodulara göre mekandaki genç kızların Fırat’a ilgi göstermesi Doğandemir’i çileden çıkardı.

SEVGİLİSİNİN UYARILARINI DİKKATE ALMADI

Sevgilisini uyaran Doğandemir, yakışıklı oyuncunun hayranlarıyla yakından ilgilenmeye devam etmesiyle öfkeden deliye döndü. Alkolün de etkisiyle sinirlerine hakim olmayan güzel oyuncunun Mert Fırat’la şiddetli bir şekilde kavga ettiği öğrenildi. Yakın dostlarının güçlükle ayırdığı ikiliden Doğandemir’in tartışma sırasında sevgilisine bardak fırlattığı da konuşulanlar arasında…

CİCİM AYLARI ÇABUK BİTTİ!

Olay sonrası güzel oyuncu, mekanı ön kapıdan tek başına terk ederken Fırat’ın ise arka kapıdan koşarak kaçtığı öğrenildi. Hande Doğandemir, mekandan çıkarken “Mert’i ve bizi bırakıp nereye gidiyorsun?” diye soran arkadaşlarına “Mert, zaten beni bıraktı” diyerek taksiye binip evinin yolunu tuttu. İkilinin, ilişkileri daha 1 ayını doldurmadan şiddetli bir kavgaya tutuşması ise “Cicim aylarında böyle olan daha sonra nasıl olur?” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.