ŞOK! Hakkında yakalama kararı çıkan Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Paris’e kaçtı!

Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen, Emirgan’daki mekanına gelen iş insanı Ali Akın’ın burnunu kırdı. Hakkında yakalama kararı çıkan Evirgen, Paris’e kaçtı.

İki yıl önce görevini yapan gazetecilerin fotoğraf makinelerini gasp ettiren işletmeci Umut Evirgen, uslanmıyor.

Bu defa da işadamı Ali Akın’ın burnunu kırdı. Ünlü işletmeci, iddiaya göre de 12 Ağustos gecesi Emirgan’daki mekanına gelen işadamı Ali Akın’ın burnunu kırdı. Hakkında yakalama kararı çıkan Evirgen, Paris’e kaçtı..

blank

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’le yaşadığı aşkla adından söz ettiren işletmeci Umut Evirgen, suç makinesi olup çıktı.

Evirgen, Haziran 2017’de sahibi olduğu Emirgan’daki mekanda Büyüküstün’le otururken kendilerini görüntüleyen gazeteci Aydın Hamza ve mesai arkadaşının fotoğraf makinelerini korumaları aracılığıyla gasp ettirmişti.

‘Gizli Kalsın’a giden Akın, Evirgen’in laubali tavırlarına maruz kaldı. Hatta Evirgen, Akın’a “Bir şampanya patlattır bakalım” dedi. Bu isteği geri çevirmeyen işadamı, 23 bin lira hesap ödedi. Ancak Akın, mekan çıkışı Evirgen’in savurduğu küfürlerle neye uğradığını şaşırdı. İşletmeci hakkında ‘gasp ve yağmaya azmettirme’ iddiasıyla da 15 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı..

İşletmeci Umut Evirgen’in sahibi olduğu Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın adlı mekanı.. Bu mekanda Berkay ile Arda Turan arasında yaşanan kavga günlerce konuşulmuştu. Takvim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.