ŞOK! Hakan Peker, öldükten sonra bütün şarkılarının silinmesi vasiyetinde bulundu

Şarkılarıyla ve danslarıyla 90’lı yıllara damga vuran Hakan Peker, öldükten sonra bütün şarkılarının silinmesi vasiyetinde bulundu.

Türk popunun yaşayan efsanesi Hakan Peker, 2. Sayfa’ya samimi açıklamalarda bulundu. “Müziği bırakınca unutulmaktan korkuyor musunuz” sorusuna Peker, ” Ben unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Hatta ben öldükten sonra bütün şarkılarımı silsinler” dedi.

“BİR DAHA ALBÜM ÇIKARMAYACAĞIM”

Yeni albümü hakkında konuşan ünlü sanatçı, iki yıl sonra müziği bırakacağını söyledi. 2019’da çıkacak yeni albümünde bulunan bütün şarkılarına klip çekmek isteyen Hakan Peker, konserlerden sonra bir daha albüm çıkarmayacağını söyledi.

17 tane albüm yaptığını söyleyen Peker, “Müziği güzel yerde noktalamak istedim. Ölene kadar müzik yapayım, sahnede öleyim gibi düşüncelerim yok. Bana göre her şeyin bir sonu var, kendinizi de zaman ayırmanız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

“KONTRATI YUKARISIYLA YAPTI HERHALDE”

Ajda Pekkan’ın 20 yıllık albüm anlaşması imzalamasına ünlü popçu gülerek “Ajda abla kontratı yukarısıyla yaptı herhalde” diyerek esprili bir cevap verdi. Peker, “Allah uzun ömür versin inşallah 20 yıl daha yaşar, güzel ne diyeyim cevabıyla” röportajı noktaladı.

“KIRGIN OLDUĞU YORUMLARI YAPILDI”

Hakan Peker’in bu açıklamalarına program sunucuları, ünlü sanatçının yaşanan bazı tatsızlıklardan dolayı kırgın olduğu yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.