ŞOK! Hadise kız kardeşi ve ablası yüzünden tazminata mahkum oldu

Hadise’nin 250 bin Euro tazminat ödemeye mahkûm edildiği davanın altından kız kardeşleri çıktı. Ünlü popçu, kız kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz yüzünden tazminata çarptırıldı.

Hadise’nin kardeş sevgisi kendisine tam 250 bin Euro’ya patladı!

HaberTürk Gazetesi’nden Hayati Arıgan’ın habere göre; Online alış veriş sitesinin sahibi DSM Grup ile 4 yıl önce imzaladığı 500 bin Euro’luk reklam sözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin Euro ödemesine karar verilen ünlü popçunun, kız kardeşleri Derya Açıkgöz ve Hülya Açıkgöz yüzünden tazminata mahkûm olduğu ortaya çıktı.

ABLASININ MAİL’İ DE DOSYADA

Sözleşmedeki “1 yıl hiçbir moda ve e-ticaret markasına ait reklamda yer alamaz” şartına atıfta bulunulan kararda, Derya Açıkgöz’ün, rakip markaların kıyafetlerini ablasına giydirip fotoğraflarını paylaştığı belirtildi.

Abla Hülya Açıkgöz’ün, Hadise’nin bir mücevher firmasının standında imza vermesi için gruba attığı mail de kararda delil olarak kabul edildi.

‘KAZANÇ SAĞLAMADIM’

İfadesinde sözleşmeyi ihlal etmediğini belirten Hadise’nin, “Ablamın tanıtım işinde herhangi bir kazanç sağlamadım. Sadece kendi blogumda paylaştım. Ablamın giydiği kıyafetler ya hediye ya da satın alınmışlardı” savunması işe yaramadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.