ŞOK! Haberleri çıplak sunacak muhabirler aranıyor

Çıplak muhabir ve sunucularıyla gündem haberlerini sunan Naked News isimli premium abonelik hizmeti, çıplak muhabirlere yenilerini eklemek istiyor.

Son yıllarda internetin televizyonun önüne geçtiğini biliyoruz. Sektörün internete doğru kayması yalnızca film ve dizileri değil, haberleri de etkiledi. Eskiden insanlar televizyondaki Ana Haber bültenlerini takip ederlerken, günümüzde pek çok kişi gündem haberlerini internet üzerinden takip ediyor. Yurt dışında ise bu haberleri tüm çıplaklığıyla yansıtan bir web sayfası bulunuyor. Naked News isimli web sayfası, tüm spiker ve sunucularıyla çıplak bir şekilde haber sunuyor.

blank

Gündem olaylarını çıplak muhabir ve sunucularla takipçilerine ulaştıran Naked News, bu hizmet karşılığında abonelerinden aylık ücret alıyor. Geçtiğimiz yıl Irma Kasırgası’yla ilgili Kylie Morgan çıplak bir şekilde plajda röportaj yapmıştı. Naked News tarafından yapılan bu röportaj bir hayli fazla konuşulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.