ŞOK! Gülben Ergen saldırıya uğradı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından arabasının bıçaklandığını takipçileri ile paylaştı.

Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen, Tolga Duğles ile aşk yaşadığı iddiasıyla kendisine yönelik başlatılan linç kampanyasına artık yeter dedi.

Sadece Tolga Duğles ile yaşadığı aşkla değil Yeşim Salkım ve Seren Serengil ile yaşadığı polemiklerle de gündemden düşmeyen Gülben Ergen sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

İŞTE GÜLBEN ERGEN’İN O PAYLAŞIMI

“Günlerdir örgütlü aralıksız bir saldırı altındayım… Hangi ara bir kadını evlat üzerinden acıtabilmek normalleşti bu kadar? Hangi ara sözlü saldırının ötesinde haneye girip araba bıçaklayacak kadar sevilir oldu şiddet?

Ne kadar soğuk ve korkutucu bir durum olduğunu tahmin edebilirsiniz… İşimi özenle yapmaya devam ederek sustum ve bekledim. Yapan bulundu, bilirkişi tarafından kimliği tespit edildi; bunlar günler, geceler aldı…

Sağlıklı ve dürüst bir diyalog ortamı oluştuğunda benim de edecek bir iki kelamım olur elbet, gerek duyarsam konuşurum. Önce hukuk… Adaletin terazisi bir tartsın bakalım.

Hukuken örgütlü bir şekilde, birleşerek suç işleyen herkese ‘Aile Mahkemesi” “Sulh Ceza Mahkemesi” “Savcılıklar” nezninde bu kişiler hakkında gereken kararlar alınmıştır. Alınmaya da devam edecektir.” dedi. Gülben Ergen’in paylaştığı yazıda en dikkat çeken ise şüphesiz arabasının bıçaklandığını ifade ettiği satırlar oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.