ŞOK! Göğüsleriyle Leonardo DiCaprio’nun portresini çizdi

Rus sanatçı Irina Romanovskaya, göğüsleriyle Oscar kazanan oyuncu Leonardo DiCaprio’nun portresini çizdi.

Rus sanatçı Irina Romanovskaya, benzersiz yöntemiyle, dün düzenlenen Akademi Ödül Töreni’nde yıllardır beklediği Oscar’a kavuşan Leonardo DiCaprio’nun portresini çizdi.

“EN SEVDİĞİM OYUNCU”

DiCaprio’nun yılllardır bekledikten sonra heykelciği kucaklamasının onu çok etkilediğini belirten Rus sanatçı, “Eminim ki herkes bu anı bekliyordu. O, benim en sevdiğim oyuncu” dedi.

leo

leo1

OBAMA VE PUTİN’İN DE RESMİNİ GÖRĞÜSLERİYLE ÇİZMİŞTİ

Romanovkaya, DiCaprio’dan önce Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Başbakan’ı Medvedev ve Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi’nin göğüslerini kullanarak resimlerini yapmıştı.

HOLLYWOOD’A GİTMEYİ PLANLANIYOR

Bütün geceyi resmi tamamlamak için ayakta geçiren Romanovskaya, resmi DiCaprio’ya ulaştırmak için Hollywood’a gitmeyi planladığını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.