ŞOK! Film çekimindeki o anlar hayvanseverleri ayağa kaldırdı

A Dog’s Purpose isimli romandan uyarlanan ve çekimleri hâlâ devam eden filmin bir sahnesi hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Dokunaklı bir hikayesi olduğu bilinen ve köpeklerle insanlar arasındaki bağın önemini vurgulayacak filmin çekimleri, film ekibi ve yönetmenin aslında işin özünü pek de kavrayamadıklarını gösteriyor.

YAPAY AKIMDA YÜZDÜRMEYE ÇALIŞTILAR

Alman kurdu cinsi köpeği mavi ekran önünde, yapay akıntıda yüzdürme fikri pek tutmuşa benzemiyor. Sudan korkan ve girmek istemeyen köpeği film ekibinden bir kişi zorla suya sokuyor. Çevredekiler ise “Su sıcak korkmana gerek yok” gibi sözler sarf ediyor.

HAYVANSEVERLER AYAĞA KALKTI

27 Ocak’ta ABD’de gösterime girecek olan film şu anda IMDB’de 1.1 puan almış durumda. TMZ’nin yayınladığı görüntüler sonrası hayvanseverler protestosunu filme 1 puan vererek göstermiş durumda.

İşte o anlar…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.