ŞOK! Fahriye Evcen’in estetik harikası olduğu ortaya çıktı

Herkes 30 yaşındaki Fahriye Evcen’in güzelliğini konuşuyor. Ünlü yıldıza peş peşe film, reklam ve dizi teklifleri yağıyor. Güzelliği dillere destan olan Fahriye Evcen, son olarak bir giyim markasının sonbahar kış reklam kampanyası için aldığı 1,5 milyon TL ücretle kaşesini 2 katına çıkardı. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Türkiye’nin en güzel kadınlarının başında gelen Fahriye Evcen’in aslında estetik harikası olduğu ise elden ele yayılan fotoğraflarıyla gün yüzüne çıktı. Almanya Solingen’de doğan oyuncunun eski görüntülerine bakıldığında burnuna ve çenesine yapılan estetik operasyonlar hemen dikkat çekiyor. Ünlü yıldızın ablalarının da burunlarını operasyonla düzelttirdiği gözlerden kaçmıyor.

gazetemag.com-fahriye evcen estetik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.