ŞOK! Facebook’ta her beğeniye bir yumruk

Kıskanç adam, Facebook üzerinden fotoğrafı beğenildikçe genç kadına yumruk attı.

Paraguay’da korkunç bir kadına şiddet olayı yaşandı… 21 yaşındaki Adolfina Camelli Ortigoza, kıskanç eşi Pedro Heriberto Galeano’nın korkunç bir şekilde saldırısına uğradı. Kıskanç Galeano, genç kadının Facebook’taki fotoğrafı beğenildikçe Adolfina’ya yumruk attı.

Genç kadını cezalandırmak için böyle bir şey yapan Galeano, şikayetler üzerine gözaltına alındı. Genç kadının avukatı Arnaldo Martinez, “Asuncion’da yaşayan müvekkilimi kıskanan kocası önce beğeni geldikçe saldırıyordu ve her beğeni ve etkileşimle birlikte yumruk vuruyordu. Fakat daha sonra müvekkilimin Facebook sayfasını yönetmeye başladı ve saldırmak istediği zaman bir fotoğraf paylaşarak şiddete kendine göre zemin oluşturdu” ifadesini kullandı.

blank

Genç kadının şiddet dolayısıyla yüzünün ameliyatla neredeyse baştan yapıldığını söyleyen avukat, “Çenesi kırıldı ve cildi çürüdü. Bağırmasın diye ağzına pamuk tıkadığı için dişleri haricinde bütün vücuduna zarar verdi” dedi.

Güvenlik güçleri saldırgan adamın babasının durumdan rahatsız olduğu ve polise öz oğlunu ihbar ettiğini açıkladı. Gözaltına alınan Galeano, 30 yıl hapis ceza istemiyle yargılanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.