ŞOK! Ezgi Mola’ya ‘Gerçek dişlerini kullanmıyor’ davası!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, beş yıl boyunca reklam yüzü olduğu bir diş macunu markası müşterisinin, “Gerçek dişlerini kullanmıyor” diyerek kendisine dava açtığını söyledi.

Söz konusu haberi öürendiğinde ço şaşıran Mola, diş hekimine giderek rapor aldığını ve belgeyi mahkemeye sunduğunu söyledi. Mola,

‘ÇOK GARİP İNSANLAR VAR’

“Diş hekimime giderek ‘Neler yaptırdıysam bana rapor olarak yazar mısınız?’ dedim. Çok ilginç insanlar var. Ama çok şükür dişlerimde bir şey yok. Kendi dişlerim” dedi.

EZGİ MOLA KİMDİR?

29 Mart 1983, İstanbul doğumludur.

Ezgi Mola 2000 yılında Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18’ini bitirmeden Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.

2005 Kasımında BKM Atölye’ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı.

2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.

2008 yılında Uğur Yücel’in yönetmenliğinde Türkiye’de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı.

Yer aldığı filmler
2016 Kocan Kadar Konuş / Yön: Kıvanç Baruönü
2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş / Yön: Kıvanç Baruönü
2013 Celal ile Ceren / Yön: Togan Gökbakar
2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi / Yön: Onur Ünlü
2013 Soğuk / Yön: Uğur Yücel
2013 Patron Mutlu Son İstiyor / Yön: Kıvanç Baruönü
2012 Pazarları Hiç Sevmem Yön: Rezzan Tanyeli
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi Yön: Onur Ünlü
2011 Dedemin İnsanları Yön: Çağan Irmak
2010 Veda Yön: Zülfü Livaneli
2006 Hayatımın Kadınısın Yön: Uğur Yücel 2006 Hokkabaz Yön: Ali Taner Baltacı 2005 Organize İşler Yön: Yılmaz Erdoğan

TV projeleri
2012 Kötü Yol Yön: Nisan Akman Kanal D
2011 Bir Ömür Yetmez Yön: İlksen Başarır STARTV
2009 Canım Ailem Yön: Sadullah Çelen ATV
2008 Sınıf Yön: Metin Balekoğlu Show Tv
2007 Senden Başka Yön: Jale İncekol ATV
2005 Hırsız Polis Yön: Türkan Derya Kanal D
2004 Görünmez Adam Yön: Sadullah Şentürk ATV
2003 Sultan Makamı Yön:Aydın Bulut Kanal D

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.