ŞOK! Erkan Petekkaya domuz gribi oldu

‘Paramparça’ dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, rahatsızlığını ciddiye almadığı için domuz gribine yakalandığını söyledi.

Ciğerlerinden rahatsızlandığı için hastanelik olduğu haberleriyle gündemde olan Erkan Petekkaya, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Doktor kontrolüne gittiğini söyleyen oyuncu, “Ciddiye almadığım için domuz gribine yakalandım. Set ortamında çok üşüttüm. Ayakta geçirmeye çalıştım ama ciğerlerime inmiş. Tedavi sonrası sağlığım yerine geldi” dedi.

NURGÜL YEŞİLÇAY’I İZLEMİYOR

Petekkaya, final yapacak olan ‘Paramparça’ dizisinde başrol oyuncularının senaryo gereği teker teker ölmesiyle ilgili, “Zaten sona geliyoruz. Ne yapalım senaristler herkesi öldürüyor” şeklinde konuştu. Oyuncu, “Mahkemelik olduğunuz Nurgül Yeşilçay’ın rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisini izliyor musunuz?” sorusuna “Öyle bir şey yapmıyoruz” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.