ŞOK! ‘En İyi Düet’ ödülü internette satışa sunuldu

Emre Aydın ile Gülden Mutlu’nun ‘En İyi Düet’ ödülü internette satışa sunuldu. Aydın, “Ödülün çalınmış olabileceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Emre Aydın ve Gülden Mutlu’nun 2013 yılında Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde aldığı ‘En İyi Düet’ ödülü sosyal medyada satışa çıktı. Bu durum sanat dünyasında şaşkınlıkla karşılanırken ödül, Nadir Kitap’ta 7 bin 500 TL’ye alıcı bekliyor. Müzikonair’in haberine göre; Gülden Mutlu ve Emre Aydın ‘Soğuk Odalar’ şarkısıyla 2013 yılında evlerine ödülle dönmüştü. Ancak 2018 yılında ödülün satışa sunulması kafaları karıştırdı. Bunun üzerine açıklama yapan Emre Aydın “Ödülün çalınmış olabileceğini tahmin ediyoruz. Ödül, Nadir Kitabevi’nde satışa sunulmuş. Yasal bir süreç başlatmadan kitabeviyle iletişime geçtik. Onlar da kibar bir şekilde ödülü bize iade etti. Çöpe atmak gibi bir şey yok” dedi.

blank

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.