ŞOK! Ebru Şallı, Sinan Akçıl ile bereberken Cem Yılmaz aşkı başladı

Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın ilişkisinin aslında geçen Mart ayında Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı’yı şarkıcı Ayşe Akın’la aldattığı sırada başladığı öne sürüldü.

Ebru Şallı, geçen Mart ayında sevgilisi Sinan Akçıl’ın beste verdiği Ayşe Akın’la kendisini aldattığını öğrenmiş, morali çok bozulan ünlü manken Boğaz’a karşı park ettiği cipinin içinde ağlarken kameralara yakalanmıştı. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında Programı”nın haberine göre o günlerde Sinan Akçıl’ı evden kovan Ebru Şallı’nın eskiden beri hayranı olduğu Cem Yılmaz’la mesajlaşmaya başladığı ortaya çıktı.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın gönlünü almaya çalışırken, bir buluşma sırasında ünlü mankenin telefonunda Cem Yılmaz’dan gelen mesajları görünce çılgına döndü ve Ebru Şallı’ya “Bu adam sana neden mesaj atıyor?” diye hesap sordu. Ünlü manken de Sinan Akçıl’a Cem Yılmaz’la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Daha sonra Sinan Akçıl ile Ebru Şallı barıştı ve Cem Yılmaz’la ünlü model bir daha görüşmedi. Çünkü Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın ünlü komedyenle mesajlaşmasını kesin bir dille yasakladı. Ta ki Sinan Akçıl’ın geçen haziran ayında oyuncu Müjde Uzman’la tekne kaçamağı yaptığı ortaya çıkana kadar…

Ebru Şallı, 2. kez evden kovduğu Sinan Akçıl’ın ünlü oyuncuyla kaçamak yaptığını öğrenince ilişkisini bir daha başlamamak üzere noktaladı. Sinan Akçıl’dan kesin olarak ayrılan Ebru Şallı, geçen yıl mart ayında mesajlaştığı Cem Yılmaz’la tekrar görüşmeye başladı ve bu yakınlık sonrası ikili ilk kez Çeşme’de görüntülendi. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın beraber olduklarına dair samimi görüntüleri basında gören Sinan Akçıl, çılgına döndü. Öfkeden deliren Sinan Akçıl, Ebru Şallı’ya “Sen bana bunu nasıl yaparsın?” diyerek çok ağır hakaret içeren mesajlar attı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.