ŞOK! Dünyaca ünlü oyuncu Jackie Chan’e korona karantinası

Geçen haftalarda korona virüsünün tedavisini bulana 1 milyon Çin Yuanı (860 bin TL) ödül vereceğini duyuran efsane oyuncu Jackie Chan’in, korona nedeniyle karantinaya alındığı iddia edildi.

65 yaşındaki efsane oyuncu Jackie Chan’in bulundugu ortamdaki bir misafirinda korona virüsünün tespit edildiği ve Chan’in bu nedenle konuklarla birlikte karantinaya alındığı öne sürüldü.

TEDAVİYİ BULANA ÖDÜL VERECEKTİ

Chan, geçen haftalarda yaptığı açıklamada virüsü salgınına karşı tedavinin bulunması için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, tedaviyi bulana 1 milyon Çin Yuanı (860 bin TL) ödül vereceğini duyurmuştu.

“Bu parayla ilgili değil” diyen Chan, “Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum. Vatandaşlarımın hayattan zevk almaları gerektiği anlarda ölümle savaştıklarını görmek istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Jackie Chan’den koronavirüse panzehir bulanlara büyük ödül

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.