ŞOK! Deniz Akkaya’dan Hülya Avşar’a: Cahil kadın

Hülya Avşar’ın, programında “Erkekler eşlerine çaktırmadan aldatsın.” sözlerine bir tepki de Deniz Akkaya’dan geldi. Akkaya, Avşar kızını “Cahil kadın” diyerek eleştirdi.

Hülya Avşar’ın, Mehmet Coşkundeniz’i konuk ettiği programındaki ihanet yorumlarına bir tepki de manken Deniz Akkaya’dan geldi.

DEMET AKALIN, “DAHA NELER YA” DİYEREK TEPKİ VERMİŞTİ

Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yaparsa evlilik yürür” demişti. Hülya Avşar’ın bu sözleri sosyal medyada tepki topladı. Tepkisini dile getirenler arasında şarkıcı Demet Akalın da vardı. Demet Akalın, Hülya Avşar’ın bu sözlerine, “Ya ben inanamıyorum artık. Şaka olduğunu en sonuna ekleseydi ki o bile korkunç…Daha neler ya!” şeklinde cevap verdi.

“CAHİL KADIN”

Hülya Avşar’ın bu yorumuna bir tepki de manken Deniz Akkaya’dan geldi. Deniz Akkaya “Rezalet. Şu kadının cehaleti tartışılmaz” diye tepki gösterdi.

“HÜLYA AVŞARI’IN BENİM İÇİN TOZ ZERRESİ KADAR DEĞERİ YOK”

Deniz Akkaya’nın Hülya Avşar’a gösterdiği ilk tepki bu değil.

Adı daha önce erkek eski arkadaşının uyguladığı şiddet haberiyle öne çıkan Deniz Akkaya, o dönem konu hakkında açıklamalar yapan Hülya Avşar’ın kendisi için değersiz olduğuna vurgu yapmıştı. Deniz Akkaya, “Bir kadın anaç da olmalı feminist de… Hülya Avşar eski erkek arkadaşımdan şiddet gördüğümde “Hak ediyorsa, vurmuştur” demişti. Böyle birinin benim için yerdeki toz zerresi kadar değeri yok. Cehalet toplumun en büyük düşmanı. Cahil insanları sev-mi-yo-rum” ifadelerini kullanmıştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.