ŞOK! Demirören Medya Grubu’nda skandal!

Hürriyet, Milliyet, Kanal D, DHA, CNN Türk’ü bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en büyük medya grubu kurucu başkanları Erdoğan Demirören’i ölümünün birinci yılında ‘yok saydı’.

8 Haziran 2018 hiç kuşkusuz Demirören Ailesi için acıların en büyüğünün yaşandığı tarihlerden biriydi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefat etmişti. 79 yaşında hayatını kaybeden Erdoğan Demirören’in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Demirören Holding, Doğan Yayın Grubu’nu satın almasıyla gündeme gelmişti.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının üzerinden sadece 1 yıl gibi kısa bir süre geçti. MedyaRadar editörleri 8 Haziran 2019 yani Cumartesi sabahı Demirören Holding’in bünyesinde yer alan Hürriyet, Milliyet, Posta, CNNTürk, Fanatik ve Demirören Haber Ajansı gibi çok sayıda yayın kuruluşunu mercek altına aldı. ‘Demirören Ailesi, babalarının ölüm yıldönümünde nasıl bir mesaj yayımladı diye.’

Ancak, üzülerek gördük ki, hiç bir mecrada baba Demirören anılmamıştı!

Peki, nasıl olmuştu da unutulmuştu baba Demirören? Bu grubun yöneticileri hem bedenen hem de ruhen ‘Bayram Tatiline mi çıkmışlardı? ‘ yoksa, çıktıkları kibir dağından aşağıları göremez mi olmuşlardı?

Kimse vefasız olduğunu kabul etmez. Herkesin kendine göre ”haklı bir gerekçesi” mutlaka vardır. Umarız bu unutkanlığın da bir nedeni vardır ya da ‘hesabı sorulur’ diye düşünüyoruz.

Necip Fazıl boşuna dememiş: “Bu nasıl bir dünya, hikâyesi zor.”

Yapılan iyilikler, verilen emekler, elbette alacak hanesine yazılmaz. Fakat vefa diye bir şey varsa, ki var, işte o beklenir.

Unutmak mı daha acı unutulmak mı?

Unutulmak, ‘acıdır’ unutmakta, ‘değer vermediğinizin’ bir göstergesidir! Medyaradar

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

Erdoğan Demirören 28 Ağustos 1938’yılında İnegöl’de doğdu. Türk sanayici ve iş adamı. Demirören, Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (RUYİAD) Yüksek İstişare Konseyi üyesi olan Erdoğan Demirören Saint Benoit Lisesi orta bölümü mezunudur.

MESLEK HAYATI SİRKECİ’DE BAŞLADI

Erdoğan Demirören, Sirkeci’de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 yılında vefatı sonucu, genç yaşta aile işlerini devraldı. Erdoğan Demirören’in halen Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye’nin en büyük grupları arasında bulunuyor. Ayrıca piston üretimi de yapan grup, Özel Ata Lisesi’nin de sahibidir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.