ŞOK! Demet Akalın’ın tüm çalışanları işi bıraktı

Yılbaşında verdiği konserde orkestra ekibine eksik ücret verdiği iddia edilen Demet Akalın’ın tüm çalışanları işi bıraktı.

Yılbaşında meslektaşlarına oranla daha az ücretle konser veren Demet Akalın çalışanlarıyla kriz yaşadı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın konser sonrasında dansçı ve orkestra üyelerine normal tarife üzerinden ücretlerini ödemişti.

Yılbaşı nedeniyle bu ücreti kabul etmeyen ekip ödemelerin değiştirilmesi için ücreti Demet Akalın‘a iade etti ancak Demet Akalın‘dan beklenen ödeme gerçekleşmedi. Bunun üzerine tüm ekip işi bıraktı.

blank
Demet Akalın

İddialar üzerine orkestra üyelerinden biri 2.Sayfa ekibine konuyla ilgili olarak “Evet Demet Akalın ile çalışmayı bıraktık. Yılbaşı ücreti bu işin patlama olayıydı. Daha öncesinde maddi ve manevi krizler yaşadık.” açıklamasında bulundu. Sonrasında Demet Akalın‘ın ekibinde çalışan üyeler sosyal medya üzerinden Demet Akalın ile çalışmayı bıraktıklarını dile getirdi.

Demet Akalın geçtiğimiz yaz verdiği konserde dansçıları sahneden kovmuş tek başına konser vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.