ŞOK! Demet Akalın’ın kuzeni, ünlü popçuya ağır ithamlarda bulundu

‘1 Çantaya Milyarlar Verip Kanser Hastası Çocuğuma Yardım Etmedi’

Demet Akalın’ın kuzeni, ünlü popçuya ağır ithamlarda bulundu. Çocuğunun kanser olduğunu ve Akalın’ın yardım etmediğini söyleyen kuzen dert yandı.
Ünlü popçu Demet Akalın’ın kuzeni olduğunu iddia eden kişi çok ağır ithamlarda bulundu. Akalın’ın fotoğraflarına yorumlar yazan kuzeni, “Benim beyin kanseri çocuğuma yardım etmedi. Bir çantaya milyarlar vermesini bilir ama kendi öz kuzeninin çocuğuna yardım etmedi. Çocuğum şuan kör oldu.” diyerek yaşadığı sıkıntıları anlattı.

blank

“BENİM ÇOCUĞUM 30 BİN TL İÇİN KÖR OLDU”

Demet Akalın’ın yardım edip reklam yaptığını söyleyen kuzeni, “Kendi kuzeninin çocuğuna yardım etmedi. Defalarca aradım telefonlarımı engelledi. Benim çocuğum 30 bin lira için kör kaldı.” dedi.

İşte Demet Akalın’ın kuzeninin o yorumları:

Ben demetin öz dayısının kızıyım şenay (annesi) öz halam olur benim oğlum beyin kanseri bunu demet de halam da biliyor ama asla ilgilenmediler bizimle tv de bas baş bağırıyor ben çocuğum için çalışıyorum okanın parası ile alınmadı o ev diye şimdi soruyorum demet bu kadar Servet’in var reklam için bir sürü hasta insana yardım ediyorsun da neden öz dayına ve bize yardım etmiyorsun benim paran da pulunda evinde gözüm Yok ama ortada 18 yaşında bir çocuk var ve maddi imkansızlıklardan gerekli tedaviyi göremediği için kör oldu altı ay önce neden yardım etmedin sana ve öz halama ulaşmaya çalıştım defalarca ama tlf açmadınız aradaki akrabalarımıza bana hastalıktan bahsetmeyin demişsin o bir çantaya verdiğin milyar ile benim oğlumu tedavi ettirebilirdin öz kuzeninim ben senin öz her türlü görmezden geldin seni Allah’a havale ettim ben. Neyi uyduracam ben Benin oğlum 8 kere ameliyat oldu nerdeydi demet nerde halam şenay Demetin rahmetli babası Ali eniştemi benim babam koydu mezara son görevini benim babam yani öz dayısı yaptı demet niye bana koşmuyor aramızda bir kavga kırgınlık Yok nereye yazıcam tlf bakmıyor haber yolluyorum bana hastalıktan bahsetmeyin diyor sen ne bileceksin benim ne yaşadığımı benim evladım 30 bin TL için kör kaldı kör nerde demet nerde halam.
Kimse bana demeti savunmasın benim eşimin öldüğünü ve oğlumun beyin kanseri olduğunu çok iyi biliyor ve asla bir kuruş yardım etmedi hastalık bu kimin ne olucağı belli mi tlf engelledi instağramdan engelledi bumu insanlık 18 yaşında bir evlat parasızlıktan tedavisi yarım kalmış kör olmuş bana kimse demeti savunmasın ben ev araba vs için yardım istemedim bu hastalık zor ve maddi olarak tükendiğim için yardım talep ettim ama hep görmezden geldi. Yazdığım her bir kelime doğru ve her şekilde demetin öz halamın kızı olduğunu ispat ederim ve asla bize yardımcı olmadığını bugüne kadar kendi imkanlarımla tedavi ettirmeye çalıştım ama hastalık çok maddiyat gerektiriyor iyi Prof.de tedavi olması gerekiyor çünkü oğlumun durumu kötüye gidiyor ben o ropörtajı yaşadıklarımızı hastane raporlarını herşeyi anlatmak istiyorum. O EGO’yu ailede bir kaç yalaka var onlar besliyor amcam onun dayısı Haydar mesela ev araba her türlü şey benim derdim bunlara değil benim oğlun ölüyor ölüyor duy beni demet öz halam şenay. 8 ameliyat oldu oğlum beyin tümörü tamamen çıkartılamıyor ı yüzden sürekli tekrar ediyor ve ben bittim üstelik eşimide kaybettim üç yıl önce ben çok zor.da olmasam buradan yazmam.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.