ŞOK! Demet Akalın: Sadece b.k geliyor aklıma bu kadar g.t görünce

Ünlü şarkıcı Demet Akalın dünyaca ünlü yıldız Kourtney Kardashian’ın havuz başında verdiği çıplak pozu görünce isyan etti. Akalın, paylaşımın altına “Yeter artık kusacağım valla bu kadar g.t görmekten! Yemin artık sadece b.k geliyor aklıma bu kadar g.t görünce” yorumunu yaptı.

Ünlü yıldız Kourtney Kardashian, havuzda çıplak poz verdi. Sivri diliyle dikkat çeken Akalın ise Kardashian’ın fotoğrafına sitem etti.

“YETER ARTIK KUSACAĞIM”

Bir Instagram hesabı Kourtney Kardashian’ın havuzda çırılçıplak poz verdiği fotoğrafı paylaştı. Bu paylaşımı gören ünlü popçu Demet Akalın ise Kardashian’ın fotoğrafının altına “Yeter artık kusacağım valla bu kadar g.t görmekten! Yemin artık sadece b.k geliyor aklıma bu kadar g.t görünce” yorumunu yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.