ŞOK! Cüneyt Arkın: İntihar edecektim

2009 yılında felç tehlikesi geçirip, 11 saat ameliyat olan ünlü aktör Cüneyt Arkın, o dönem yaşadıklarını ‘Siz hiç öldünüz mü?' başlığı altında kaleme aldı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yeşilçam’ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, internet kullanıcılarını 11 yıl öncesine götürdü. Boyundan aşağısının felç olması, yapılan ameliyat sonucu kıl payı engellendiğini söyleyen Arkın, şunları yazdı: “Tam felç halindeydim. Korkunç acılar çekiyordum. Kararımı vermiştim.

ÖLÜMDEN DÖNDÜM

İntihar edecektim. Ameliyat öncesi beni çılgınca sevindiren bir şey oldu. Beklenmedik bir anda büyük oğlum Murat İngiltere’den gelmiş, orada dimdik duruyordu. Bir an tepkisiz kaldım. Sonra Cüneyt Arkın’a benzettim. Ölüm ve hayat. Yerlerde sürünürken ‘Allah’ım beni bu halden kurtar, neyim var neyim yok hepsini al’ diyordum. Yarım yamalak şiire başladım. Aklıma ilk gelen şuydu: ‘Siz hiç öldünüz mü?’ Ölümden dönmek insanda çok büyük değişikliklere yol açıyor. Maddi dünya bitiyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.