ŞOK! Cüneyt Arkın, Ferhat Göçer’i fena dövdü

Ferhat Göçer’in sosyal medya paylaşımları devam ediyor. Twitter hesabında yaptığı anketlerle dikkat çeken sanatçının son anketlerinden biri de “En Büyük Jönümüz Kim?” oldu.

Takipçileri tarafından Cüneyt Arkın seçilirken, Göçer bu sonucu kendisinin de oynadığı “Şırındaga Hava Boşluğu Var” videosuyla duyurdu. Cüneyt Arkın’ın dövüş hünerlerini sergilediği videoda Göçer de yumruklardan ve tekmelerden nasibini aldı. Video, binlerce beğeni ve yorum alırken adeta sosyal medyayı salladı.

Saygı, sevgi ve sonsuz hayranlık duyduğunu belirttiği Cüneyt Arkın’ın bu repliğini çok sevdiğini belirten Ferhat Göçer bu tarz videolara devam edeceğini belirtirken, bir yandan da düet yapıp klip çekeceği takipçisini aramaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.